Halloween är inget för mig...

... men spindlar finns det rätt gott om i huset, både otrevligt stora och säkert en hel del mindre.
Ljus kan man gott se till att man har till hands ifall höststormen gör att elektriciteten försvinner eller ifall man annars vill mysa lite extra.
 
Spindelnät finns det nog lite här och där i hörnen, fast de finns ju där året om, och råkar man få bort dem så kommer det snabbt nya... :). Fullt så stora som bildens gardiner har jag dock inte sett till ännu, tack och lov!
Men i stället för det kommersiella firandet blir det nog bara lugnt och fridfullt, inleder troligen med en tur till stallet och om vädret annars är bra i helgen blir det säkert fler stallsrundor. Hoppeligen till glada och positiva hästar!
 
Senaste runda till stallet var inte av den bästa sorten. Hästen jag skulle hantera var lite stökig och orolig, troligen av helt naturliga orsaker (väntade på mat, ville ut och jobba, var orolig när stallkompisen for ut och han själv inte fick osv. osv.) men jag vågade inte börja jobba med honom så osäker som jag kände mig. Jag vill nog känna mig någorlunda tillfreds med situationen innan jag börjar hantera ett så stort djur, hur söt han än är... Det sägs ju också att man inte ska jobba med hästar om man är arg eller väldigt obalanserad, slutresultatet blir inte bra.
 
Så även om jag var ledsen för hästens skull och själv gärna skulle ha tränat lite, så kom jag överens med mig själv att det är bäst att vänta med träning tills jag har lite mer koll på min egen situation.
 
 
Allmänt | |
#1 - - Divorce your horse :

Men titta en höstinspirerad halloween header här också så trevligt! :) Måste nog hålla med dig holloween är egentligen ingen för mig, spindlar och spindelnät finns ju som sagt var året om ;)

Svar: Ja, man blir lätt uttråkad på egen header då andra smäller upp nåt snyggt och fräscht, så då blev det så här då, tills man tröttnar igen ... :)
Mymind

#2 - - Neapocalypse - en alternativ hästblogg:

Vad roligt att höra att mina blogginlägg gör nytta <3

Svar: :)
Mymind

#3 - - Karoline:

Jag rider AR och var på en kurs för Bent för ett tag sedan. På den kursen berättade han att man börjat forska lite på om hästar har ett "organ" likt ormen och kan känna genom det vi utsöndrar (endorfiner mm.) vilket humör vi är på. Jag tyckte att det var intressant och har funderat en hel del på det den sista tiden, dock vet jag inte om det är pga det eller om det är pga våra energier dem visar olika beteenden.

Svar: ... låter intressant... AR är också intressant :)... har ridit några basic-lektioner och vet lliiite gången i det hela... gillar en del av AR åtminstone, finns ju så många olika "lärare"...
Mymind

Upp